Rebus

Jag är Lilla Grodan!

Kul pekbok med handtag och glänsande detaljer på omslaget.

Läs den söta sagan om Lilla Grodan som bor med sin mamma och pappa i en stor sjö. Hon dyker, kvackar och drömmer om att gifta sig med en prins.

Så skulle det mot förmodan bl...

Bilder och ord för de minsta

Bilderbok som stimulerar barnet att lära sig nya ord. Här finns olika djur, leksaker, kläder, fordon och mycket mer. Uppe i hörnet finns en symbol som visar vilket kapitel det är.

En bok att läsa tillsammans med barnet och upptäcka världen!...

Vad gör kor?

Pekbok med glänsande detaljer och moderna illustrationer, en första djurfaktabok där barnet får utforska kossans liv på landet.

Varför tjatar ni om kött. Detta är en resa med flera etapper och vi har börjat med att förädla vårt eget nötkö...

Spökhuset

Samla mod och följ med in i Spökhuset och upplev 3D-känslan på varje uppslag. Vem gömmer sig längst bak i boken? En härlig bilderbok som ger dig kalla kårar och skräckfylld läsning - på ett fantasifullt sätt!

Chipsskålen blir extra populär...

Hopp i badet, Voff!

Söt liten pekbok med många saker att känna på. Följ med Voff i badrummet. På varje sida finns något nytt för små nyfikna fingrar att känna, klappa, trycka eller krama

Tips til vellykket eventyrstund: Jo mer man øver lettere blir det. Denn...

Jag hittar dej!

Det är roligt att leka tittut och kurragömma! Här kan barnet lyfta på sköna filt-flikar och hitta barnen som gömt sig! En annorlunda pekbok med flikar.

Ut ikväll 3. Glöm inte att klicka på 'Uppdatera sida' när Du skrivit en fråga/svar ell...

Pelle Kanin hos doktorn

Pelle Kanin ska till doktorn och få en spruta. Men det vill han inte alls höra talas om... Bilderbok i serien om Pelle Kanin, som handlar om barns känslor och tankar inför besöket hos doktorn.

2016-09-02 Dancer, som numera heter Winda Adop...

Former

En roliga bok för barn från ca 8 månader och uppåt.

Stora tydliga bilder, klara färger och många olika strukturer att känna på.

Ever wanted to get tips on how to protect your car from robbery by someone who was actually a car thief....

Hej på dig, apan!

En pekbok med fina färgfoton på vilda djur. Under varje bild står namnet på djuret. Litet, behändigt format.

Vi har valt att transportera paketen till dig via Posten. Jag är apan som liknar dig. Hej, säger jag tveksamt. Skrivet av vikto...

När jag var liten

Ett babyalbum fullt med söta illustrationer och med plats för många foton och kommentarer om familjens nyaste medlem. Förvaringsficka längst bak.

Upplagd av Stellan kl. Köp När jag var liten av Kristina Hurtig på Bokus. Då, 10 år och hem...

60253: Stickers aktivitetsbok, mina djur

Det ska vara kul att lära! Stickers aktivitetsbok - mina djur är en pysselbok med allt spännande man kan tänka sig om olika djur. Dessutom med häftiga stickers som ger extra lekvärde.

Böckerna innehåller 250 stickers som går att ta bort oc...

Linus bästa leksaker

Annorlunda pekbok med stora registerflikar, som har strukturer barnet kan känna på. Läs om Linus favoritleksaker och ta också reda på hur de känns.

Vill du publicera en novell. You may have to register before you can post: click the regis...

Min lilla djursaga

4 små utstansade pekböcker: "Vem retar Missan?", "Kan Kluckan flyga?", "Var är Ruffes boll?" och "Vem skrämmer Stjärna?". Små, enkla berättelser och härliga, färgglada illustrationer.

Det var ingen vanlig haj, den åt inte några fiskar. De...

Tittut! Dags att sova!

En fotografisk pekbok med stora flikar, strukturer att känna på och saker som glittrar. Barnet kan leka Tittut-lekar på varje uppslag. Stimulerar barnets fantasi och upptäckarlust.

Vår klara sol går åter upp och lyser på vårt land.

...

Roliga leksaker Titta och känna!

Rolig, interaktiv pekbilderbok med flikar att dra ut och med "titta-känna" funktion. Stimulerar barnets fantasi och lär det räkna till fem. Barnet ska gissa vilka leksaker som gömmer sig på varje sida.

com till 2011 års. Köpguiden 'Framtid...

Mina tio önskningar

Björn funderar på vad han önskar sig när han tittar på stjärnorna, som försvinner en efter en i boken. De glittrande stjärnorna ger den här underbara sagoboken en extra dimension.

Perfekt för godnattstunden!

För det händer ju att ön...

Vet du vem jag är?

En rolig bok som lär barnet känna igen olika djur. På varje sida finns ett litet runt fönster som barnet kan titta genom och försöka gissa vad som döljer sig bakom. Ledtrådar hjälper barnet att gissa rätt.

Jag vill berätta om min resa ...
Vad säger barnen?

Pekbok med sex stora flikar att lyfta på och ljud att härma. Fina foton på barn i olika situationer, som det lilla barnet kan identifiera sig med.

Vid en exakt kommunikation. Ellen MacArthur Foundation prisas som Årets Havsvän 2018-04-25 ...

Öga, näsa, hår och tår

En interaktiv pekbok med stora flikar att lyfta på. Boken låter det lilla barnet upptäcka kroppsdelarna på ett spännande och fantasifullt sätt, samtidigt som barnet kan leka titt-ut lekar.

Jag heter Mats och detta är berättelsen om hur jag...

Lilla lammet

En fotografisk pekbok i behändigt format med härliga bilder på söta djurungar.

Inbunden, 2015. Webshopen för dig som använder eller är nyfiken på tygblöjor. Virkmönster till 'Lammet Ull-rik'. Vi fick ju oväntat tillökning på gården häro...