Kärlekens kemi/Valet är ditt/Evig låga

Kärlekens kemi/Valet är ditt/Evig låga
ISBN:
9789150721393
Utgivningsdatum:
2017-08-01

Kärlekens kemi Libbys första möte med sin chef börjar med en smäll - olyckligtvis rakt in i Rafaels förstklassiga sportbil. Det påverkar dock inte hans direkta förtjusning för den vackra Libby. Lyckligtvis kan han hålla henne på en armlängds avstånd eftersom han är hennes arbetsgivare. Men snart är hans inga-romanser-på-jobbet-regel på väg att brytas. Av honom själv! Valet är ditt Zoe står bara inte ut med Damien som alltid ska vara så perfekt. Ändå älskar hon att reta honom och längtar efter att han en dag ska explodera av ilska. Men hon hade inte räknat med att explosionen skulle förvandlas till en oemotståndlig och krävande kyss på deras vänners bröllop ... Evig låga Rafael har alltid önskat sig en riktig familj. I jakten på att nå sin dröm förstår han att hans fru Leila har känt sig som en trofé för honom att visa upp. Det måste till en förändring, och det snabbt.

Äktenskapet håller på att falla i bitar och löftena de gav varandra känns tomma. Men att vinna tillbaka hennes hjärta visar sig vara svårare än han trott!

Varje månad hjälper vi över 1,2. Ladda ner Kärlekens kemi/Valet är ditt/Evig låga som E-bok till din mobil 100% gratis i 14 dagar. Det påverkar dock inte hans. Låga priser Snabba leveranser Fri frakt över 99 kr * * För privatpersoner. 79,00 kr.

Laddas ned direkt. Kärlekens kemi/Valet är ditt/Evig låga. Laddas ned direkt. Laddas ned direkt. Prova fritt i 14 dagar.