Det är vår bestämda uppfattning att om ingenting görs nu kommer det att vara för sent

Det är vår bestämda uppfattning att om ingenting görs nu kommer det att vara för sent
Antal sidor:
696
ISBN:
9789173892995
Utgivningsdatum:
2010-11-01
Förlag:

"En välsignelse för den sega genre som kallas populärvetenskap, som den i ett enda slag förnyat på svenska ... Det är fullkomligt lysande." Sverker Sörlin, Dagens Nyheter Andreas Malms unisont hyllade genomgång av den senaste klimatforskningen och de val vi står inför finns nu i pocket. "En av de mest imponerande populärvetenskapliga böcker jag läst ... klar, stringent, välskriven och pedagogisk." Nils Schwartz, Expressen Du kanske trodde att du vid det här laget visste tillräckligt om klimatfrågan och de utmaningar vi står inför. När du har läst Andreas Malms omvälvande berättelse om livets uppkomst och hotet mot allt liv på planeten jorden kommer du att inse att frågan är akut. "Låt mig börja med att säga att det här är en rasande bra bok ... Malms bok är både pamflett och vädjan. Den är predikan och raseri, folkbildning och elementär ekologi." Östgöta Correspondenten

14.

Det gäller att ta in det vackra för fräschören går snart över, De första gratulanterna anlände i går och de kom från den småländska metropolen Växjö och min makes hemtrakter. Hovtramps rapporter från hästvärlden.

Sjukvård. 14. 00. Innan vi fortsätter måste vi reda ut det här med ansvaret, vem som ansvarar för vad. av Pallas Hynek. Det är lite bråttom för Linas matkasse står och väntar på bryggan kl. Men för att vara helt säker bör du kontakta styrelsen och höra om … Att köpa bostadsrätt – ansvaret för bostadsrätten.