Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek

Eva & Adam. En historia om plugget, kompisar och kärlek
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163872525
Utgivningsdatum:
2013-02-01
Förlag:

Eva och Adam går i samma klass på mellanstadiet. Konstigt nog är de väldigt bra kompisar utan att vara kära i varandra. Alla andra tycker i alla fall att det är konstigt. Adams kompis Alexander, som är tjejtokig, tycker självklart att Adam ska fråga chans på Eva. Adam tycker att det är bra som det är.

När man är kompisar är det så naturligt att umgås, man behöver inte krångla till det. Och framförallt är det inte lika läskigt som att vara ihop. För vad gör man då?!?Eva och Adam berättar om de vanliga våndorna och glädjeskutten som man genomgår när man snart är tonåring. Vilka ska Annika bjuda på på sin föräldrafria födelsedagsfest? Och hur ska Adam genomleva ryska posten - en lek han aldrig har lekt? Och en långtradare, vad är det? Är det pinsamt eller roligt att ta gitarrlektioner i den kommunala musikskolan? För att inte tala om klassresan, som eleverna vill ska gå till Köpenhamn eller New York, men som till slut blir till Dalarna med ett studiebesök på sågverk. Men konstigt nog blir resan ändå en av höjdpunkterna under mellanstadiet.De populära berättelserna om Eva & Adam rymmer det mesta som är viktigt - plugget, kompisar och kärlek! Illustratör:Johan Unenge

Filmen hade premiär den 7 november 2014. Ock vilken härlig känsla det är efteråt att man fixat det själv. Interstellar är en amerikansk science fiction-film om en grupp forskare som via ett maskhål ger sig ut på en interstellär resa. En härlig blogg om dig och ditt liv som visar att allt inte serveras utan att man måste jobba om man skall få allt att fungera. Interstellar är en amerikansk science fiction-film om en grupp forskare som via ett maskhål ger sig ut på en interstellär resa.

Mari 9 januari, 2012 at 08:14. Ock vilken härlig känsla det är efteråt att man fixat det själv. Mari 9 januari, 2012 at 08:14. En härlig blogg om dig och ditt liv som visar att allt inte serveras utan att man måste jobba om man skall få allt att fungera. En härlig blogg om dig och ditt liv som visar att allt inte serveras utan att man måste jobba om man skall få allt att fungera.