Kim och Lina ensamma hemma

Kim och Lina ensamma hemma
Antal sidor:
27
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789185877287
Utgivningsdatum:
2010-01-18

Det händer mycket runt syskonen Kim och Lina. Full fart, bus och äventyr nästan hela tiden. Kim och Lina är ensamma hemma, och ruskiga saker börjar hända ...Kim måste gå ner i den mörka källaren själv. Han är ju faktiskt storebror. Men lysknappen fungerar inte och Kim blir rädd. Och plötsligt står det läskiga figurer utanför fönstret! Lina tycker Kim är tramsig och öppnar ytterdörren ... Böckerna om Kim och Lina är mer lättlästa än våra vanliga böcker. De innehåller många illustrationer som underlättar läsförståelsen. Texten är glesare, varje sida innehåller färre antal rader än vanligt, och sammansatta ord är avstavade. "Här finns en bra personskildring, stämningsskapande miljöbeskrivning, ett lättsamt slut, med en liten knorr. (...) boken rymmer flera kvalitéer. (...) De generösa illustrationerna i svartvitt är gjorda av Kristina Grundström och de ger en extra krydda när spänningen stegras." BTJ, Eva Sahlqvist "Den här serien är definitivt ett riktigt fynd för 8-10-åringar som inte fått riktig fart på läsningen än.

Skånska Dagbladet, Gunilla Wedding Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå. Med Hegas nivåer kan läsaren hitta rätt utmaning. Denna bok ligger på nivå 2.

”Egentid.

' Över 4 000 kvinnliga journalister ställer sig bakom uppropet med namnet #deadline och några vittnar om sexuella övergrepp och trakasserier på redaktionerna. Ansvarig utgivare: LOUISE WELANDER Nyheder fra 2011. KRÖNIKA Sofia Arvidsson skriver om vår skeva relation till pengar och hur vad du tjänar är en direkt reflektion för vad du tror att du förtjänar. Det kunde de tänkt på innan de skaffade barn.

– En skrämmande stor mängd vittnesmål, säger. KRÖNIKA Sofia Arvidsson skriver om vår skeva relation till pengar och hur vad du tjänar är en direkt reflektion för vad du tror att du förtjänar. I denna artikel får du praktiska tips som kan hjälpa dig till att somna, antingen omedelbart eller helt enkelt få bättre sömnvanor. Jag har en Tysk spets(klein spitz) valp, Hulken, på 4,5månad här hemma och han har aldrig varit skällig sen vi skaffat honom. – En skrämmande stor mängd vittnesmål, säger. Tipsen och hjälpen du kan läsa om här är praktiska tips som fungerat för andra personer, det finns alltså inte några medicinska rapporter eller dylikt som bevisar att det fungerar.