Kapten Klara i underjorden

Kapten Klara i underjorden
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187057151
Utgivningsdatum:
2015-12-23
Förlag:

Följ med Kapten Klara på ett fartfyllt äventyr! Kapten Klara och hennes kompis Harry är ute och åker i sin ubåt. Plötsligt hör de ett mystiskt ljud. Det visar sig komma från en gammal kommunikationsradio som legat och samlat damm i ett förråd.

Signalen blir starkare ju längre ner de dyker. Det är ett nödrop! Till slut har de hamnat på den allra djupaste havsbotten. De är omgivna av skräckinjagande varelser som bor där nere i det svarta havet, dit där solstrålarna inte når. Deras gamla slitna ubåt kan när som helst knycklas ihop av det enorma trycket. Det går inte att komma längre ner.

Men ändå verkar nödropet komma någonstans UNDER dem. Hur är det möjligt? Då hittar de ett hål i havsbotten. Ett hål som verkar leda till jordens inre. De bestämmer sig för att åka in och upptäcker en fantastisk värld. Fylld av varelser och saker de aldrig kunnat tänka sig i sin vildaste fantasi. Men den är inte helt ofarlig. Världen under havet styrs av en elak härskare som inget annat vill än att komma upp till vår värld för att sprida sin elakhet. Och han har bestämt sig för att Kapten Klara ska hjälpa honom!

Blandade tankar. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. Här en översikt på frågor som ställts till Contra. Vill Du själv ställa en fråga klicka här. Men istället ser jag: 31 december 2017 Din totala skuld är 0 kronor. Materialet är sorterat efter ett antal ämnesområden. Jag får ett brev från CSN och öppnar det, viss om att det är årets inbetalningar som det handlar om. Men istället ser jag: 31 december 2017 Din totala skuld är 0 kronor. Läser drygt 100 böcker om året tydligen, och det måste ju betyda att det roar mig på något sätt. Vill Du själv ställa en fråga klicka här. Blandade tankar.