Skriva för att lära

Skriva för att lära
Antal sidor:
223
Upplaga:
2
Kategori:
ISBN:
9789144069166
Utgivningsdatum:
2011-05-18

Detta är en introduktionsbok som visar att skrivandet är ett viktigt redskap för lärande och tankeutveckling. Läsaren introduceras i olika sätt att läsa och föra anteckningar, olika skrivstrategier samt sätt att strukturera en facktext. Här finns också råd om hur man startar skrivar- och responsgrupper, hur skrivarhandledning bör se ut och kriterier för bedömning.

Den populära Skriva för att lära kommer här i en andra reviderad upplaga.

jag vill för bättra att skriva Och jag vet inte vad jag ska göra O Välj mellan kurser som lär dig skriva för att övertyga eller att skriva för webben. Linnaeus University,.

Det flerstämmiga klassrummet att skriva och samtala för att lära 1/31/2018 · Letter School har lyckats göra en mycket bra och underhållande app för att lära sig att skriva. Öva på att skriva genom att titta på bilden och sedan skriva det ord som bäst. Lärarhörnan. Du är i första hand förälder och ska inte ta över lärarens uppgift med att lära barnet läsa och skriva. Aktivera din digitala produkt och logga in för att göra läxan, lösa uppgifter eller för att öva inför tentan.

Fantastiskt roligt är och ska det bli. Min ROMAN En steg för steg guide till att skriva en roman,… Här hittar du de bästa sajterna för att lära dig att programmera och skriva kod i allt från HTML & CSS till PHP, Python och Ruby med flera.