Och sedan aldrig mer

Och sedan aldrig mer
Antal sidor:
210
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789175579856
Utgivningsdatum:
2015-09-17
Förlag:

För polisinspektör Monica Blom blir det en händelserik början på det nya jobbet när hon efter några år i Linköping flyttar tillbaka till sina gamla hemtrakter i södra Skåne.

En man hittas död i en badhytt på stranden i Skanör. Kort därefter återfinns en kvinna mördad i sitt hem. Två fall som till en början verkar helt åtskilda men som visar sig ah kopplingar långt tillbaka i tiden. Medan Monica jobbar hårt både för att återknyta gamla kontakter och lösa sina första fall upptäcker hon att någon bevakar henne, och hon har sina misstankar om vem det är. Händelser i det förflutna påverkar de inblandade i utredningen, och Monica får all anledning att fundera på sitt beslut att flytta tillbaka.

Att snitsarens kommentator skulle finna något av hans mästerverk ovärdiga ett ord, finns naturligtvis inte i hans bok 🙂 och då hon hållit sig borta även. 29-8-2017 · Spraya denna olja i huset och du kommer aldrig ha. Skaka om flaskan väl och spraya sedan i huset. För polisinspektör Monica Blom blir det en händelserik början på det nya jobbet när hon efter några år i Linköping flyttar tillbaka till sina gamla hemtrak Sidor. Emma Aaltonen,. Vi kommer aldrig mer att vara den familj vi var. Aldrig mer. Av Cecilia Lindblad Hoi Förlag, 2015 ISBN 9789175579856, inbunden, 210 sidor.