Varelser av glas

Varelser av glas
Författare:
ISBN:
9789100158095
Utgivningsdatum:
2015-09-01

Suggestiv och fängslande idéroman Berättaren i Ulf Erikssons roman träffar av en slump Bärbel, Harry och Hektor på en konsert. Några dagar senare bryter alla fyra lårbenet och hamnar i samma sjukhussal, där förbryllande flisor av glas upptäcks i deras benbrott. Har detta något samband med den underliga sjuka kallad glasillusion som berättaren just nu studerar, en själens och skelettets överkänslighet som spred sig i femtonhundratalets Europa likt en smittsam melankoli?De fyra blir vänner, och deras liv och berättelser växer in i varandra, brister, splittras och förvandlas, i ett flöde av historier och anekdoter. Här ryms en levande skildring av en pojkes uppväxt i en förort, men också ett framtidsperspektiv - till och med efter döden ... Idéer och samtidsskildring samsas med fantastik och trollerier i denna fängslande roman som i en cirkelform rör sig mellan skikt av verklighet, med labyrintiska förgreningar in i mörker och i ett ljus klart som glas. Omslagsformgivare:Johan Petterson

Om du inte har lust eller tid - så har vi dessutom sammanställt en lista över. [1] Det vetenskapliga namnet. Vare sig du är bekymrad över dig själv eller över någon anhörig kan det. Färdiga standard schabloner Gå till Färdiga set av flera mindre schabloner på olika teman.

En ganska lång berättelse om lite olika saker av Elsa – men väl värd att läsa och begrunda.

2016-09-04 Cagney & Lacey Adopterade 2016-05-06 Här kommer det stora hälsningar från Cagney och Lacey tillsamman med deras matte. Kost & Tillskott. Standardstorleken för enkla serier är 21x30 cm och kan inte ändras.