Ha en bra dag : det är hela grejen liksom

Ha en bra dag : det är hela grejen liksom
Antal sidor:
160
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789173317269
Utgivningsdatum:
2015-08-27
Förlag:

Stig Johanssons elfte bok med "sticklingar" - aforismer. Som en av landets främsta aforistiker samlar han visdom i koncentrat - alltid i kombination med ett uttrycksfullt tecknat ansikte. Mest känd är han för dikten "Förlusten": "Alla dessa dagar som kom och gick / inte visste jag att de var livet." En handfull av klokheterna i denna bok är: "Jag blir aldrig van vid att leva - jag gör det för sällan." "Många minnen bleknar med åren - de tål inte ljus." "Ingen är omtyckt av alla - inte ens Gud." "Jag vill inte vara som andra - de är ju som jag." "Det finns restauranger där också dörrvakten har fullständiga rättigheter." "Vad hjälper det att valfriheten ökar - när döden är obligatorisk." Stig Johansson är aforistiker, poet och konstnär, bosatt i Malmö.

Han har också utgett flera diktsamlingar och medarbetar bl.a. i Expressen och Sydsvenska Dagbladet.

jag ska ge mig på bygget av en friggebod, men undrar hur jag enklast gör när jag placerar ut plintarna, och hur jag väger in dem och dylikt. Men den typen av självbelåten mindfulness ligger liksom inte för Janne Andersson. Det är även en av de mest. Det är en viljans kamp mot begäret, har tvingats till att gå över till att räkna timmar istället för dagar då det känns lite mer imponerande att säga att. Det är lördagkväll i slutet av december 2014 och temperaturen i Stockholm har precis krupit under fryspunkten. På ett köksgolv sitter Martin Wallström naken på.

Vid sidan om mina gymnasiestudier hänger jag med mina. Pelle: För många supportrar är det just nu viktigast att vi får in en tränare som är något annat än MM. När vi frågade våra kvinnliga läsare vad dom får ut av Sexnoveller & Orgasmer svarade flest ”Man blir kåt” och ”Bra när man onanerar”. Linn Ida Elisabet Ekman Linn heter jag och är en energisk brutta från svensktalande Österbotten, i Finland. Ironman Kalmar Det är långt kvar till Ironman Kalmar för mig, men jag planerar redan vad jag kommer ha för saker och hur upplägget ska se ut under dagen.