Såsom i en spegel - Guds egen berättelse

Såsom i en spegel - Guds egen berättelse
Antal sidor:
90
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789197122856
Utgivningsdatum:
2001-01-01
Förlag:

Några röster om Såsom i en spegel: Krister Stendahl: "Oförgätlig och underbar! Jag har ofta känt att Gud skapade världen för det finns i Guds väsen att inte vara ensam i "splendid isolation"...så helande att komma bortom eller innanför den odrägliga teologin med Guds pompösa tilltal...och så växandet, mognandet, friheten...Här är något viktigt." Biskop Claes-Bertil Ytterberg: "Denna bok inbjuder till en mogen reflektion över de innersta livsfrågorna." Mikael Billemar, Svensk Kyrkotidning:"Det är en mycket vacker liten bok.

Det blå omslaget med sin bild av både rörelse och vila sätter omedelbart igång fantasin, tankarna och lusten att läsa. Denna bok är bland det mest innerliga och kreativa jag läst på mycket länge. Jag kommer på min fortsatta väg mot ökad självkännedom och fördjupat Gudssökande att bära med mig många citat."

Sthlm, Typografiska Föreningens Boktryckeri 1862. J. 1863. Häftad med tryckta originalomslag. [Aguila, C. Ångrar djupt att jag inte började med det här för 15-20 år sedan. Jean Winand, professor i egyptologi i Liège, berättar här om hur hieroglyfsystemet var konstruerat, om dess uppkomst och hur det utvecklades under sin … Under den svenska stormaktstiden upplevde Blekinge en storhetstid. De egyptiska hieroglyferna utgör med sina flera hundra bildtecken en egen spännande värld. [Aguila, C.