En självbiografi

En självbiografi
Antal sidor:
281
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789186338107
Utgivningsdatum:
1990-09-01

Allt fler känner till och accepterar att vi lever i övergången mellan Fiskarnas och Vattumannens tidsålder. I varje sådant tidsåldersskifte brukar den uråldriga visdomen formuleras om för den nya tidsåldern. Så även denna gång. Mästaren D.

K. Har planerat att förmedla den nya esoteriska undervisningen i tre faser. I den första fasen samarbetade han med H.P. Blavatsky, och i den andra fasen med Alice A. Bailey. Och under 2000-talet kommer en tredje fas av undervisningen att förmedlas. I denna självbiografi skildrar Alice A. Bailey med kärv uppriktighet sin dramatiska väg från en skyddad engelsk överklasstillvaro, via förkunnande av kristen fundamentalism vid soldathem på Irland och i Indien och ett misslyckat äktenskap som ändade med skilsmässa och en djup livskris, som förde henne i kontakt med teosofin och så småningom vidare till samarbete med Mästaren D.K. Ett samarbete som ledde till att hon på mentalt telepatisk väg nedtecknade 18 böcker åt honom. Hon beskriver också sitt lärjungaskapsprojekt för Mästaren K.H: grundandet och uppbyggandet av "Arcane School". Och i ett appendix fördjupas sedan presentationen av denna högklassiga esoteriska skola. Det verkligt centrala i denna bok är dock att Alice A. Baileys livsöde visar ett generellt mönster för lärjungens liv - de personliga svårigheterna väcker en andlig strävan, som om den är uthållig och ärlig leder till ett själsstyrt tjänande.

Ge ut på eget förlag. Hemligt uppdrag = företagsjobb eller jobb på privata tillställningar, ej tillgängligt. På Bokmaskinen tillverkar vi böcker print-on-demand från manus till färdig bok. Här kommer det inom kort att finnas information om Splorr - Lill-Babs vänner. Dagens andra och tredje läsning. Arrangemanget är fullbokat. I oktober nästa år släpper den 78-åriga rockdrottningen en uppföljare som. En predikan för sjätte påsksöndagen (B) – 1 Joh 4:7–10; Joh 15: 9–17. av Wilfrid Stinissen ocd.