Rebussånger

Rebussånger
Antal sidor:
24
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789197956703
Utgivningsdatum:
2012-07-16
Förlag:

Rebussånger är både en fin sångbok och ett pedagogiskt material. När vi sjunger och tittar på bilderna tillsammans tränar barnet många saker: Vi läser från vänster till höger, något som inte är självklart för ett litet barn. De tydliga illustrationerna gör att barnet "läser på bilderna" åt rätt håll. Barn kan känna igen t ex sitt namn långt innan de kan läsa. I Rebussånger syns sångens ord under en förklarande bild. Barnet lär känna hela ordet - som en bild! Vi lär med olika sinnen: genom att se, höra, göra, känna. Att kombinera olika lärstilar ger dig en större palett av minnesbilder. Rebussånger använder det skrivna ordet, den sjungna sången och den färgglada bilden som redskap i lästräningen. Maja Stenram är rytmiklärare och undervisar i estetiska lärprocesser. Karin Nyberg är illustratör och formgivare.

Vill man ha materialet så går man med i gruppen mariaslekrum på fb, där kan man ladda ner. Observera gäller allt material på bloggen. Observera gäller allt material på bloggen. Vill man ha materialet så går man med i gruppen mariaslekrum på fb, där kan man ladda ner. Vill man ha materialet så går man med i gruppen mariaslekrum på fb, där kan man ladda ner. Vill man ha materialet så går man med i gruppen mariaslekrum på fb, där kan man ladda ner.

Observera gäller allt material på bloggen. Observera gäller allt material på bloggen. Vill man ha materialet så går man med i gruppen mariaslekrum på fb, där kan man ladda ner. Vill man ha materialet så går man med i gruppen mariaslekrum på fb, där kan man ladda ner. Vill man ha materialet så går man med i gruppen mariaslekrum på fb, där kan man ladda ner.