Drick för hälsa : över 50 juicer för ett friskare liv

Drick för hälsa : över 50 juicer för ett friskare liv
Antal sidor:
127
ISBN:
9789185605521
Utgivningsdatum:
2008-08-29
Förlag:

Vi vet numera att vi bör äta minst fem portioner frukt eller grönsaker per dag för att hålla oss friska. Men med dagens hektiska livsstil är det lätt hänt att man tar till snabbmat när man är på språng. Istället för att se på mat som värdefullt bränsle för kroppen blir måltiderna bara ytterligare en aktivitet som ska utföras varje dag. Om din kropp vore en bil skulle du tanka den med det bästa bränslet och du skulle kontrollera olje- och vätskenivåerna regelbundet, eller hur? Det är utan tvivel ett ganska tufft jobb att äta upp en påse äpplen eller morötter, och det därför det är så bra att pressa dem till juice. När vi dricker färsk juice som pressats av en påse äpplen får vi en hög dos lättsmält och mättande näring som går snabbt ut i kroppen. Förutom att tillföra kroppen de vitaminer och mineraler som vi behöver för att hålla oss friska innehåller frukt och grönsaker även antioxidanter, naturens hemliga vapen mot åldrande. I Drick för hälsa finns utförlig information om hur du går tillväga för att göra din egen juice och vilka frukter och grönsaker som ger den bästa hälsan. Och över 50 näringsdeklarerade recept där det dessutom framgår vilka krämpor och besvär som juicen kan vara verksam mot. Nypressad juice en välsmakande och enkel väg till hälsa!

Näringstabeller för Kryddor, Örter, Ingefära, Gurkmeja, Chili, Persilja, Nässla, Brännässla. Carina Swartz tog över hudvårdsföretaget Rosenserien vid sin mammas frånfälle, hon var då bara 22 år gammal, nyutexaminerad lärare och hade helt andra planer för livet än att gå in i familjeföretaget. Näringstabeller för Kryddor, Örter, Ingefära, Gurkmeja, Chili, Persilja, Nässla, Brännässla.

För en dryg vecka sedan gick artisten Tim Bergling känd under namnet Avichii bort som en följd av vad många nu tror är självmord. Jag har minskat ca 3 cm över magen men bara 1 kilo på vågen. Kryddor och örter är utmärkta smakförstärkare till maten. Näringstabeller för Kryddor, Örter, Ingefära, Gurkmeja, Chili, Persilja, Nässla, Brännässla. Här får du många tips om hur du kan förändra din livsstil för att kunna uppnå bättre Hälsa & Livskraft.