Den sökande människan

Den sökande människan
Antal sidor:
120
Författare:
ISBN:
9789163726965
Utgivningsdatum:
2013-03-25
Förlag:

Längtan efter ljus och värme, skönhet och sinnesro genomsyrar många av de dikter jag samlat i denna diktbok, vars tillblivelse spinner över mer än ett decennium. Många av dikterna har tillkommit under period av sorg och depression, men i samlingen finns också livsbejakande naturbetraktelser och förundrande reflektioner över tillvarons komplexitet.

I bokens andra del "Det stora mellanrummet" har jag försökt återge drömmens surrealistiska upplevelser som en fortsättning på det vakna livets sökande efter upplysning och mening.

Den sökande människan ” Antroposofi är en kunskapsväg som vill föra det andliga i människan till det andliga i världsalltet ”, Rudolf Steiner, 1924. Området runt den sibiriska halvön Jamal har med tiden blivit hålig som en ost. Arbetsliv: nuvarande anställning och längre relevanta tidigare anställningar, postdoc-vistelser, forskarutbyten som är relevanta för den beskrivna forskningen samt eventuella längre uppehåll i forskningen (till exempel föräldraledighet, sjukdom. Gå med i Symposions BOKKLUBB.

I vårt land var till exempel en öppet aktiv HBQT-person kriminell för hundra år sedan; i dag kan han/hon 'komma ut' hur som haver. Består av två i tiden sammanfallande berättelser. Den sökande människan ” Antroposofi är en kunskapsväg som vill föra det andliga i människan till det andliga i världsalltet ”, Rudolf Steiner, 1924. Består av två i tiden sammanfallande berättelser. Ordenssällskap införda i Sverige 1900-1924 Fraternal Orders Introduced in Sweden 1900-1924 1903 Svarta Örns Orden (SÖO). Utbildning: forskarutbildning, utbildning på grund- och avancerad nivå.