Utan ett spår

Utan ett spår
Antal sidor:
351
Författare:
ISBN:
9789176790625
Utgivningsdatum:
2017-03-01
Förlag:

En fängslande historia om mod, vänskap och kärlek Det är kröningsdag för drottning Elizabeth II, och i den lilla byn Somerset är firandet i full gång. Men Molly Heywoods vän Cassie finns inte att hitta någonstans. Molly beger sig till vännens stuga, där hon gör en chockerande upptäckt: Cassie är död och hennes sexåriga dotter Petal är försvunnen. Den enda ledtråden Molly hittar är ett brev från London, där Cassie en gång bodde. Molly bestämmer sig för att åka dit i hopp om att hitta fler ledtrådar som kan föra henne till det saknade barnet. Men ju djupare spåren leder henne ner i det dunkla liv som Cassie lämnat efter sig, desto farligare blir hennes resa. Hon har redan gett upp allt för att hitta Petal men kommer hon också att riskera sitt liv? "En värmande och suggestiv berättelse som är en verklig fröjd att läsa"The Sun "En berättelse som driver snabbt framåt, en typisk Pearse-roman som kommer att glädja hennes armé av läsare.Daily Mail "Måste ha"Sunday Express "Ännu en storartad roman av Lesley Pearse"Woman Magazine

Hejsan, det finns en del godis som är glutenfritt, mjölkfritt och utan konserveringsmedel till exempel: Popcorn Ifall man poppar själv blir det utan tillsatser. Vill du cykla hela Vasaloppet, men slippa rekordjägare och trängsel.

Detta är den åttonde och avslutande filmen i den första omgången med Peter Haber och Mikael Persbrandt. – Det här till att det finns en smedja på gården, säger Gösta Sjöberg, kassör i Hille hembygdsförening. Vill du cykla hela Vasaloppet, men slippa rekordjägare och trängsel. BILLIGA SOMMARDÄCK. Ett akut exempel var den statligt förordnade utredaren av.

Skidrottsgalan.

'Druiderna utför inget offer utan ett ekblad, så kom deras namn. BILLIGA SOMMARDÄCK.