Tre minuter

Tre minuter
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789164205070
Utgivningsdatum:
2017-03-15
Förlag:

Som vanligt när det gäller Roslund & Hellström är det infernaliskt spännande samtidigt som de skildrar samhället och världen av idag. De har ett språk som gör att läsningen flyter av sig själv och man måste bara läsa ett kapitel till. Och ett till. Uppsala Nya Tidning BÅDA SIDOR FÖRVÄNTAR SIG HANS LOJALITET. BÅDA SIDOR DÖMER HONOM TILL DÖDEN. Han infiltrerade grov organiserad brottslighet hela vägen in i fängelse.

Han avslöjades innanför murarna, lämnades att dö. Han behövde TRE SEKUNDER för att överleva. TRE ÅR senare är Piet Hoffmann fortfarande på flykt med sin familj- hans älskade fru Zofia som han inte längre kan ljuga för, och sönerna Hugo och Rasmus. Långt ifrån Sverige har han nu på amerikanska polismyndighetens uppdrag infiltrerat sig djupt in i kokainmaffians hjärta. Han ska, igen, möta kriminalkommissarie Ewert Grens. Men den här gången kämpar de på samma sida. Och skillnaden mellan liv och död är TRE MINUTER. Piet Hoffmann är tillbaka i en thriller i världsklass som rör sig mellan Sverige, USA och Colombia. Det är en fristående fortsättning på Tre sekunder och Roslund & Hellströms sjunde bok. Tre sekunder utsågs till Bästa svenska kriminalroman och vann International Dagger Award och hyllades av pressen både i Sverige och internationellt. Minst lika spännande som i Tre sekunder... Väldigt mycket mer än en välskriven bladvändare till kriminalroman Sommarens måste-deckarläsning, eller snarare helt enkelt bara måste-läsning.

Skånska Dagbladet Utan tvekan är detta en spänningsroman som håller mycket hög internationell klass. BTJ Historien är onekligen skriven med spänningen som främsta motor. Drivet ligger i berättelsen snarare än i prosan, som är rak, enkel och utan krusiduller. Göteborgs-Posten Tre minuter visar att Roslund & Hellström är i en klass för sig. Ölands-Bladet

Det godaste vi har ätit den här veckan var det här. De bästa tipsen och recepten. Tre Kronor var en svensk dramaserie i såpoperaform som sändes i 123 delar i TV4 under åren 1994–1999. Den tredje kan ta igen sig i sovrummen vid markytan. Välkommen till Stockholms vita pärla. Jäklar vilken god paj. I… Regeringen och Regeringskansliets gemensamma webbplats. Det är lite som en lyxig sockerkaka med äpplen ungefär. [1] Serien utspelade sig i den fiktiva. 3FrontOffice är en mobil, molnbaserad växel för dina behov.