Spöken och spioner

Spöken och spioner
Författare:
ISBN:
9789187377143
Utgivningsdatum:
2013-07-01
Förlag:

Det här är första delen i den roliga serien om Kusinerna Karlsson och de spännande äventyr de hamnar i.

De fyra kusinerna är på sommarlov på en skärgårdsö med sin excentriska moster, konstnären. Mostern måste plötsligt åka iväg och barnen får bo själva ett par dagar. Under tiden försvinner det mat och ved ur förråden och de anar skepnader som försvinner i mörkret. Spökar det eller är det någon mer på ön? Det mysiga sommarlovslivet piggas upp av ett lagom läskigt äventyr, alltmedan vi får lära känna kusinerna och deras moster. Katarina Mazetti är mest känd för sina populära romaner för vuxna.

Grabben i graven bredvid gör just nu ett nytt segertåg i Frankrike, där den sålt i en nästan 700 000 exemplar. Nu är hon tillbaka som berättare för barn med serien om Kusinerna Karlsson.

De fyra kusinerna har sommarlov och ska vara hos deras moster Frida på hennes skärgårdsö. Amazon. Hundratals timmars gratislyssnande av böcker gratis. Kusinerna Julia, Humlan, Alex, och George ska tillbringa sommaren på en ö med sin något flummiga konstnärs moster. Det här är första delen i den roliga serien om Kusinerna Karlsson och de spännande äventyr de hamnar i. De fyra kusinerna är på sommarlov på en. Hon har rött hår och massor med fräknar och. Audioteka. Bevaka Spöken och spioner så får du ett mejl när boken går att köpa igen. Skurkar och skatter Katarina Mazetti 105 kr.