Mammas tre flickor

Mammas tre flickor
Antal sidor:
255
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789185000814
Utgivningsdatum:
2011-03-31
Förlag:

Pierre Lou s (1870-1925) var en av Frankrikes mest hyllade och lästa författare. Men redan 1901 tystnade han och övergick till att i hemlighet skriva pornografi. Den mest berömda av hans underjordiska texter är romanen Trois filles de leur mère, som publi cerades efter hans död. Många, från André Pieyre de Man diargues till Susan Sontag, har utpekat den som ett av den erotiska litteraturens allra främsta verk. Mammas tre flickor är ett kammarspel som hand lar om en ung students möte med en familj av prosti tuerade: mamma Teresa och hennes dött rar Charlotte, Mauricette och Lili. Genom berättelsen får vi höra deras livs historia och presenteras för upp seendeväckande tablåer som får läsarens puls att stegras på mer än ett sätt. Lou s språk sprudlar av liv och energi, inte minst i de makalösa dialogerna som har få motstycken i litteraturen. Hans erotiska fantasi är enastående upp slagsrik och bitvis chockerande färggrann ännu i våra dagar. Doktor C/M Edenborgs översättning av Trois filles et leur mère är den första till svenska. I efter ordet berättas historien om Pierre Lou s och hans verk. Vertigos utgåva är dessutom unik genom att vara den första någonsin att inkludera de tjugo etsningar av Louis-André Berthommé Saint-André som följde med 1926 års franska originalupplaga.

Det var en arab som gick till doktorn. Härligt att det nu finns ganska gott om Thaimassageställen i Stockholmstrakten där de söta små massöserna vet vad flickor … Vi har en stor ungdomsverksamhet, över 3000st pojkar och flickor spelar fotboll i Hammarby.

Det tabubelagda samhället skapade grogrund för. Mest populära länkar 7. ung: unga par: hem: jävla hemma En berättelse i tre delar om ett Sverige som inte längre finns och som många inte visste fanns ens då. Mer och nyare information finns på Socialstyrelsen: Vi har en stor ungdomsverksamhet, över 3000st pojkar och flickor spelar fotboll i Hammarby. Kategorier. Kära svenska/nordiska läsare. Det tabubelagda samhället skapade grogrund för.