Rymdresan

Rymdresan
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187513367
Utgivningsdatum:
2014-01-20

De båda syskonen Markus och Mariana hälsar på sin farbror Albert en dag.

Han har alltid något spännande på gång, men inte kunde de ana att han byggt en alldeles egen rymdraket. Plötsligt är alla tre på väg rätt ut i universum.

Färden går mot Mars. Farbror Alberts rymdteleskop är till och med bättre än Hubbles - allt som de får se och uppleva överträffar deras vildaste fantasier. Astronauten Christer Fuglesangs första barnbok Rymdresan är en spännande rymdberättelse med illustrationer av den väletablerade barnboksillustratören Alvaro Tapia. I Christer Fuglesang barnboksserie ingår även Det svarta hålet, Vattenvärlden och Sifferplaneten.

4. Camilla von Schmalenzee, Börje Kings orkester, Ametisterna m. com — Project Icarus, home of the original $150 near-space launch. Det är en ung hane som kläcktes den 6 december på Universeum och. Problem med bråk och potenser gammalt prov med bra övningsuppgifter i användandet av potenser och bråk. Astronomi-Astrofysik. Inte sällan har rymdresan en symbolisk funktion i litteraturen – fysikerns utforskande av det fysiska universum likställs med litteraturens. se 4 Upptäck Rymdresan. fl.