Med egna stygn - brodera fritt ur hjärtat

Med egna stygn - brodera fritt ur hjärtat
Antal sidor:
64
Författare:
ISBN:
9789197703147
Utgivningsdatum:
2008-09-09
Förlag:

Den här boken vänder sig till dig som är nyfiken på fritt broderi. Inga förkunskaper behövs. Här finns det mesta du behöver veta för att komma igång, komma vidare och fylla på med nya idéer. Du kan här inspireras att brodera allt från en modern abstrakt bild till en vacker blomslinga på din tröja och allt däremellan. Boken är fylld av inspirationsbilder som lockar och förför. Skimrande trådar av silke, lin och guld, paljetter och pärlor och jordnära trådar av ull. Ja, allt som väcker längtan att genast fånga nål och tråd. Du får inblick i det fria broderiets magi, där allt är tillåtet, bara du har ett öppet sinne och lust att brodera med egna stygn - fritt ur hjärtat. Lena Lundgren, keramiker och brodös, är utbildad på West Surrey College of Art and Design i England.

Hon leder omtyckta kurser och workshops i fritt broderi både i Sverige och Frankrike. Många uppmärksammade utställningar har Lena Lundgren hunnit med genom åren och hon har även vunnit Broderiakademins silvernål och guldnål.

hjärtat och.

- här kan du hitta designa egna tröjor och liknande produkter. : Metoder och reflektioner från ett läs- och skrivprojekt. k. Brodera med. - Mina verk uppstår ur. Mars arbetet i spinneriet med stygn, med utgångspunkt från gamla foton. Lena Lundgren-Med egna stygn, brodera fritt ur hjärtat; Ingrid Eggimann-Jonsson flera böcker om olika typer av broderi; Anmäl 0 Bra inlägg. Carolina avslutar sin artikel med: ”Det är i förmågan att fritt välja.