Mindfulness Generositet

Mindfulness Generositet
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187959530
Utgivningsdatum:
2016-03-17
Förlag:

Generositet. En vägledd mindfulnessmeditation av och med Candra Karlholm. Praktisera en av de nio attityderna i mindfulness med Candra Karlholm: generositet. Meditationen består av en kort introduktion, kroppscanning och utforskande av attityden. Vad är generositet för dig? Hur känns det i kroppen om du tar in dig själv i en attityd av generositet? Och om du tar in andra? Vi är omgivna av generositet och det är en naturlig del av oss.

Jorden som föder oss, våra föräldrar som gav oss livet, allt och alla som när oss och bidrar till oss... Det gör det möjligt för oss att ge i vår tur, på alla möjliga sätt, till vår omvärld.

Det kan vara värt att uppmärksamma hur det känns och vad som sker när vi ger från hjärtat. Genom den här mindfulnessövningen kan du fördjupa din upplevelse och förståelse för attityden generositet. Precis som när du vattnar en planta i en trädgård växer och blomstrar det du ger din uppmärksamhet på detta sätt, i ditt medvetande och i ditt liv. Attityden är både en dörr, en väg och en destination på samma gång. Den här övningen är en av nio fristående delar i en serie.

Du kan praktisera en och samma attityd under en längre tid, eller prova och varva alla nio som du tycker. Mer om Candra på www.candrakarlholm.com och www.spreadtheword.nu.

Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag. Den grupp i samhället som använder mest ADHD-läkemedel är barn och ungdomar mellan 10 och 17 år. Jag tror att du är en livsnjutare. Det är därför du läser denna hemsida, och det är därför jag. Maria Helander har skapat en övning i mindfulness för barn till Skolfamiljens läsare. Den historiske Buddha föddes för ca 2500 år sedan i ett litet kungadöme (Kosala) i norra Indien. Den grupp i samhället som använder mest ADHD-läkemedel är barn och ungdomar mellan 10 och 17 år. Mindfulness - medveten närvaro är en beprövad praktisk meditationsmetod för att ta kontroll över din egen vardag. Mindfulness - medveten närvaro är en beprövad praktisk meditationsmetod för att ta kontroll över din egen vardag. När du beräknar ditt personlighetstal är det viktigt att du använder ditt fulla namn, på exakt det sätt som det framgår på ditt födelsebevis. Enligt Socialstyrelsen har förskrivningen av ADHD-läkemedel.