Bruce Dickinson: En självbiografi. What Does This Button Do?

Bruce Dickinson: En självbiografi. What Does This Button Do?
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789176334447
Utgivningsdatum:
2017-11-24

Jag var finnig, bar anorak och utsvängda jeans med "Purple" och "Sabbath" skrivet på låren, och körde en oerhört ocool moppe. Och just det, min högsta dröm var att bli trummis ... Bruce Dickinson, Iron Maidens legendariska frontfigur, är en av världens mest ikoniska sångare och låtskrivare. Men han är också flygkapten, flygentreprenör, motivationstalare, ölbryggare, författare, programledare i radio, filmmanusförfattare och internationell fäktare.

I Bruce Dickinson - en självbiografi: What does this button do? begrundar Bruce livets bergochdalbana.

Han berättar - på sitt eget anarkistiska vis - om sin excentriska brittiska uppväxt, Iron Maidens explosionsartade genombrott och om att åkalla de mörka krafterna. Han skriver om fäktningens filosofi, varför flygplan är så vackra och om sin kamp mot cancern. Denna efterlängtade självbiografi är djärv, ärlig, intelligent och rolig. Den fångar en rockikons liv, känslor och tankar och kommer garanterat glädja både inbitna fans och andra.

Dion Leonard Gobi. Den sanna historien om en liten hunds långa resa.

Den sanna historien om en liten hunds långa resa. I sin nya självbiografi var kapitlet om cancern det svåraste att skriva. 2017 · Bruce Dickinson, 59, stannar upp och tänker efter. 25. Dion Leonard Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Dion Leonard Gobi.

Dion Leonard Gobi. 11. Sveriges e-bokhandel.