MÄSTAREN del 4 - Inledningen som gör alla intresserade

MÄSTAREN del 4 - Inledningen som gör  alla intresserade
Författare:
ISBN:
9789177472001
Utgivningsdatum:
2017-05-05
Förlag:

MÄSTAREN del 4 Utbildnings serie MÄSTAREN i 12 delar inom försäljning av och med Mikael Arndt. Denna utbildningsserie innehåller även Mental träning av och med Annalena Mellblom Lindroos Del 4 Inledningen som gör alla intresserade! De flesta tappar sin försäljning de första tre fyra första sekunderna i ett säljsamtal vilket är helt onödigt om de bara visste det som vi pratar om i det här avsnittet. Många säljare får inte ens en chans att börja sälja innan kunden tackar nej direkt. Vi visar hur du undviker att hamna i den situationen.

Här får du tipsen som gör att kunderna inte bara står ut med dig utan verkligen lyssnar intresserat på vad du har att säga. Mästarens utbildningsprogram i 12 delar: Del 1 Därför skall du bli en Mästare! Med Mikael Arndt Del 2 Ge dig själv tjugo gånger gånger större chans att lyckas! Med Mikael Arndt Del 3 Dina viktigaste mål i livet! Med Mikael Arndt Del 4 Inledningen som gör alla intresserade! Med Mikael Arndt Del 5 Frågorna som gör dig till en Mästare! Med Mikael Arndt Del 6 Se till att kunderna förstår vad du säljer! Med Mikael Arndt Del 7 En Mästare på avslut. Med Mikael Arndt Del 8 Hur du hanterar alla invändningar på enkelt sätt! Med Mikael Arndt Del 9 Analysera dig till att bli en Mästare på försäljning Med Mikael Arndt Del 10 Det snabbaste sättet till mer pengar! Med Mikael Arndt Del 11 Nätverkande din väg till de snabba stora intäkterna Med Mikael Arndt Del 12 Mental träning - Nyckeln till framgång 6 delar med Annalena Mellblom Lindroos Mikael Arndt Under de senaste 25 åren har Mikael Arndt utbildat säljare i olika branscher runt om i hela världen. Moskva, Sydafrika, Europa och Skandinavien. Alla har utbildats inom programmet " Mästaren " som nu äntligen är här i självstudier programmet MÄSTAREN i 12 delar. Mikael Arndt har hjälp tusentals människor att öka sina försäljning från olika branscher, allt från advokater, tekniker till personliga tränare och makeup artister. Det handlar inte om vilken bransch du är i - det handlar om hur du säljer, lyssnar och agerar. Allt du behöver finns med i utbildningsprogrammet MÄSTAREN. Mikael Arndt driver även Businesspodden som är Sveriges största podcast för entreprenörer tillsammans med Josef Fallesen. Arndts Business Club är Sveriges största affärsnätverk för försäljningsansvariga som Mikael grundade 2007. Det är i Arndts Sales Academy som han skapar morgondagens superstjärnor där "Mästaren" är grunden till världens bästa säljutbildning för 18-25 åringar som nu breder ut sig över världen. Hans bok "Vi samlar på affärskontakter har sålt slut och det är hans tredje bok som grundar sig på "Mästarens" grunder. Programmet innehåller även Mental träning av Annalena Mellblom Lindroos Vetenskapliga studier visat att regelbunden långsiktig och systematisk mental träning bland annat kan leda till: *Förbättrad fysisk och psykisk hälsa *Minskad stress och bättre sömn *Jämnare blodtryck och vilopuls *Ökad självkänsla och ett bättre självförtroende *Ökat självförverkligande och förbättrad självkännedom *Ökad koncentrationsförmåga och ett bättre fokus *Mer positiv attityd och inställning till livet och tillvaron *Du blir bättre på att styra dina tankar och få ökad kontroll *Du blir och känner dig lugnare, säkrare och mer trygg *Ökad arbetsförmåga och förbättrade studieprestationer *Förbättrade sociala relationer *Ökade förutsättningar att uppnå sina li...

Blekinge Gille i Kalmar startade som förening 2000 men inflyttade Blekingarhade under åren. 3 september 2017 Det brukar alltid kännas lite höst när Finnkampen avgörs, trots att det värmer med alla kamper. 3 september 2017 Det brukar alltid kännas lite höst när Finnkampen avgörs, trots att det värmer med alla kamper. Kåseri nr 470. 21 februari, 2018. Många filosofer betraktar Big Bang mer som ett. Blandade tankar. Kåseri nr 470. Lederman/Teresi, Bantam Doubleday Dell, 1994.