Så värt

Så värt
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789187457388
Utgivningsdatum:
2015-10-07
Förlag:

Aron väntar på att något ska hända. Vad fan som helst. Han är 15 år och har precis börjat nian. Det är nu det gäller. Han ska bli någon. Men det är lättare sagt än gjort.

Han är inte nöjd med den han är, men han vet inte heller vem det är han vill vara. Eller vad han vill ha. Martin Jern låter Aron berätta öppet och ofta utan självdistans om hur värt det är att vara en outsider - och hur värdelöst det kan vara. Han skildrar en tonårsvärld där spelreglerna är suddiga och där det bara tycks finnas två alternativ: att vara en sån som ingen ser, eller nån som alla vill döda.

Att dela bil och åka med varandra kan vara ett bra sätt att spara pengar och hjälpa miljön.

Här finns simhall, äventyrsbad, sporthall, vårdcentral, tandläkare, apotek, optiker, matbutiker, café och restauranger, korvkiosk, bank, mäklare, sko- och nyckelservice, blomsterbutik, … Kavla upp ärmarna och sluta se ditt förhållande som en fritidssyssla. Vi jobbar så snabbt vi kan för att åtgärda detta. Så var det också tidigare. egenskaper LED, lysdioden, är den första ljuskälla som lyck­ ats förena de, av många belysningsplanerare och arkitekter önskade, fyra egenskaperna: kvicksilver. 3 2015. Din egen livsstil kan ligga bakom din egen stress. Så var det också tidigare.

Vi jobbar så snabbt vi kan för att åtgärda detta.

ex Roquefort, Etorki, Roncal, Manchego och alla olika sorters Pecorino.