Carno - det bevingade rovdjuret

Carno - det bevingade rovdjuret
Antal sidor:
121
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789150220971
Utgivningsdatum:
2015-11-02
Förlag:

I norr där Tavanien är fruset och kallt smyger en mördare omkring.

Det är Carno det bevingade rovdjuret! Tom förbereder sig inför slutstriden med den onde trollkarlen Malvel. Om han förlorar återser Tom aldrig sitt hemland Avantien. Han måste samla all sin kraft för att lyckas med sitt uppdrag! En förlorad värld är den sjunde omgången i serien Beast Quest. Carno det bevingade odjuret är sjätte delen i denna omgång. Lättläst fantasy för unga läsare.

Rikt illustrerad. precis lagom långa kapitel som slutar i spännande cliffhangers. Malin från bloggen Mitt bokliga liv om Beast Quest-serien man kan inte sluta förundras över författarens påhittighet. Eva E:Son Fransson om Amictus insektsdrottningen, BTJhäfte 14109375 Mer än 14 miljoner läsare i världen! Under 2016 utkommer nästa omgång i Beast Quest-serien: Piratkungen

Adam Blade är en brittisk barn- och ungdomsboksförfattare inom genren fantasy, upphovsman till serien Beast Quest och spinoff-serien Legenden om Avantien [källa. Adam Blade är en brittisk barn- och ungdomsboksförfattare inom genren fantasy, upphovsman till serien Beast Quest och spinoff-serien Legenden om Avantien [källa.

Adam Blade är en brittisk barn- och ungdomsboksförfattare inom genren fantasy, upphovsman till serien Beast Quest och spinoff-serien Legenden om Avantien [källa. Adam Blade är en brittisk barn- och ungdomsboksförfattare inom genren fantasy, upphovsman till serien Beast Quest och spinoff-serien Legenden om Avantien [källa. Adam Blade är en brittisk barn- och ungdomsboksförfattare inom genren fantasy, upphovsman till serien Beast Quest och spinoff-serien Legenden om Avantien [källa. Adam Blade är en brittisk barn- och ungdomsboksförfattare inom genren fantasy, upphovsman till serien Beast Quest och spinoff-serien Legenden om Avantien [källa. Adam Blade är en brittisk barn- och ungdomsboksförfattare inom genren fantasy, upphovsman till serien Beast Quest och spinoff-serien Legenden om Avantien [källa.