Så får du full pott på högskoleprovet

Så får du full pott på högskoleprovet
Antal sidor:
73
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789174378634
Utgivningsdatum:
2013-04-08
Förlag:

Här är boken som fått tusentals att höja sina resultat på högskoleprovet! Just nu: Fri tillgång till onlinedatabas med 7000 frågor & svar att öva på ingår. Boken är skriven både för den som aldrig gjort högskoleprovet innan, men också för den som tidigare gjort det. Innehållet i boken är tips, tricks, övningar, exempelfrågor med smarta lösningar och helt enkelt den kompletta guiden till högskoleprovet. + Långsiktiga förberedelser + Övningar för att bli bättre på ORD, NOG, DTK, ELF, KVA, XYZ, LÄS, MEK. + Effektiv tidsbudgetering under provet + Unika lösningstekniker för att klara alla uppgifter + Fällorna du inte får missa att undvika + Svensk ordlista + Lista på viktiga prefix och suffix du måste kunna + Latin-svensk ordlista + Engelsk-svensk ordlista Vad säger de som köpt boken? "Jag gick från 0.

8 till 1.7 tack vare att ha läst boken och följt alla övningar för att bli bättre!" - Anna, Halmstad. "Tack!! Utan boken och databasen med frågor hade jag aldrig klarat av mattedelen - nu fick jag ALLA RÄTT på den delen!!" - Joseph, Uppsala.

Här finns massor av smarta tips om hur man kan förbereda sig inför högskoleprovets delprov NOG. Här hittar du även en mängd gamla högskoleprov att öva på. Hur fredagsmysig är du. 😃 3 månader sedan Högskoleprovet på studeravidare. Här hittar du även en mängd gamla högskoleprov att öva på. se. Jag har alldeles för dålig erfarenhet och är för ärlig av mig. 2 månader sedan Helgen är här. Mäklare Baloo Ibland eller rätt ofta faktiskt får jag höra att jag borde bli mäklare, men på det svarar jag nej.