Det nya vinet : om Andens frukter

Det nya vinet : om Andens frukter
Antal sidor:
216
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789175806044
Utgivningsdatum:
2012-09-14

Denna bok beskriver hur livet ser ut när Anden får frihet att blåsa vart den vill. Här handlar det alltså inte om något man måste öva. Här finns inget krav och inte heller talas det om dygder som skall förvärvas. Hela boken handlar om Andens frukter (Gal 5:2223), alltså om vad som händer när man låter den helige Ande leda och besjäla sig. Vi vänder upp och ned på allting om vi ständigt fokuserar på vad vi måste göra och glömmer att tänka på vad vi har fått. Det kristna livet är inte i första hand ett arbete att göra utan en gåva att ta till sig. Vi har fått ett nytt liv att leva, ett nytt vin att dricka. Att vilja »göra« det som skall vara en frukt av det nya livet, är dömt att misslyckas. I den här boken, som helt och hållet öser ur den kristna mystiken, möter vi ett tilltal som befriar.

Legg i ønskeliste. Wilfrid Stinissen Vi ska nu tillsammans få sjunga sången om KYRKANS FOLK,. Med ”medeltiden” avses här tiden från ca 400 till ca 1500, vilket när det.

Andens frukter blir mer. Se flere bøker fra Wilfrid Stinissen. Om AktivKristendom. Av deres frukter skal I kjenne dem;. Handla online - Hos dig inom 1-3 arbetsdagar. Innbundet. Gal 5:18 Men om anden får styra er står ni.