Kalldrag

Kalldrag
Antal sidor:
316
Författare:
ISBN:
9789176970065
Utgivningsdatum:
2016-08-21
Förlag:

För drygt sextio år sedan sprängde gruvarbetaren Pär Klang sig in i en grotta under Lyktberget. En kraft som ingen kunnat föreställa sig släpptes lös med fasansfulla följder. Bara en bit från det nedlagda gruvhålet vid foten av berget flyttar Therese och John in i direktörsvillan med sin lilla dotter. John har fått chansen att bli vd för bruksorten Gränshammars stålindustri och Therese, som tröttnat på sitt jobb som ekonom, ser en möjlighet att byta riktning i livet. Men medan Therese blir alltmer ensam och vilsen i sin relation till John och i sitt försök att hitta sig själv, börjar märkliga saker hända i huset. Samtidigt dras Therese till mystiken kring gruvan och det blir alltmer tydligt för henne att hon måste söka svaren i historien. Innan den upprepar sig. Kalldrag är en ryslig historia om utanförskap, besatthet och om krafter som aldrig borde släppts lösa.

Therese har tröttnat på sitt jobb som ekonom i Stockholm. Utgiven av Hoi förlag. Kommentarer:Nic Pizzolattos debutbok Galveston kom ut på engelska 2015 och nu på svenska i oktober 2015.

Kalldrag är en riktigt läskig bok om en helt vanlig familj som flyttar från storstaden Stockholm till den lilla byn Gränshammar, då pappan i familjen fått jobb som VD på bruket. Working. Ventilationstypen i din bostad styr valet av ventilationslösning. Rysaren Kalldrag kommer 2016. Smarta funktioner Den termostatstyrda modellen har maximal luftöppning vid +10°C och däröver.

” skrev Elin när hon signerade boken jag just köpt. flexband, 2016. Therese har tröttnat på sitt jobb som ekonom i Stockholm.