Resa ihop

Resa ihop
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789150118179
Utgivningsdatum:
2014-09-08

Efter Bli ihop och Vara ihop har det i Resa ihop blivit dags för Kalle och Ellen och hela 5 B att åka på klassresa. Äventyret börjar redan på tåget. Där finns nämligen en klass till. Thomas Hallings Ihop-serie har blivit otroligt populär. Det är hög igenkänningsfaktor för läsarna och det händer mycket roligt och knasigt. Böckerna har tryckts i flera upplagor och är ständigt efterfrågade. Nu kommer alla böckerna ut i ny utgåva med illustrationer i färg! (8-11 år)

Bygg ihop ditt välkomspaket och kom med i Pennan & Svärdet, Sveriges största militärhistoriska upplevelseklubb. Här hittar du information gällande resmål, mat, visum etc. När du är klar klickar du på ”Ansök nu” så skickas ansökan säkert för behandling av våra 28 långivare. Vi säger ett stort välkommen till dig att följa med på någon resa. Avbeställningsskydd 150 kr.

Vår specialitet är Budapest och Ungern. Vi säger ett stort välkommen till dig att följa med på någon resa. I temaområdet Reseråd och vaccinationer finns allmänna råd inför resan, information om sjukdomar och vilka vaccinationer man kan behöva. Blekinge var ett av Sveriges första och viktigaste internationella IT-centrum.