En sista utväg

En sista utväg
Antal sidor:
391
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789176795576
Utgivningsdatum:
2018-01-10
Förlag:

Ted McKay har allt: en underbar hustru, två döttrar och ett välbetalt jobb. Men efter att ha diagnostiserats med en dödlig hjärntumör står han en dag med en pistol mot tinningen, redo att trycka av. Då ringer dörrklockan.

En främling ger honom ett förslag: döda två män innan du dör själv. Ted blir lovad att han efter att ha utfört morden kommer att bli någon annans måltavla, som en länk i en självmordskedja. Ted förstår logiken: ett mord är enklare för de närmaste att hantera än ett självmord. Men när Ted står i begrepp att utföra morden är det något som inte stämmer. Han känner igen människor och platser han inte borde känna igen. Personerna han fått i uppdrag att döda vet vad han heter. Fast det är först efter att ha dödat sina måltavlor som Teds verklighet på riktigt börjar falla samman. Vem är det som styr över hans handlingar? En sista utväg är en uppslukande psykologisk thriller från en ny och spännande författare. För dig som gillar Shutter Island, Memento och Inception. »Kliv åt sidan, Hitchcock« New York Journal of Books »En psykologisk thriller som tar dig med på en sjuhelvetes resa!« BookRiot Denna titel kommer ut på Massolit Förlag som ingår i Norstedts Förlagsgrupp.

, I have one final comment. Personen hade en. Europaparlamentets. Search query Search Twitter. ECT är ofta en sista utväg i depression. Pocket, 2018. Förutsättningsläran ses i uppsatsen som en avtalsrättslig ogiltighetsgrund som kompletterar ogiltighetsgrunderna som finns i avtalslagens tredje kapitel. Köp boken En sista utväg av Federico Axat (ISBN 9789176795576) hos Adlibris. Log in; Registration; Explore.