Kivik - då och nu; Bilder från förr

Kivik - då och nu; Bilder från förr
Antal sidor:
130
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789197681520
Utgivningsdatum:
2009-04-06
Förlag:

I författarens familj finns ett omfattande bildmaterial av människor och miljöer på Kivik. Det utomordentligt intressanta "Museum & Arkiv på Kivik" förfogar också över ett stort material, och många familjealbum har vänligen utlånats inför utgivandet av denna bok. Bilderna ger sammantaget en god föreställning om hur Kivik och människorna såg ut då det begav sig. Det sammantagna materialet blev för omfattande för att rymmas i ett band, och sorteringen blev hård. Efter utgivningen har dessutom ytterligare foton och dokument blivit tillgängliga, varför en fortsättning kan bli aktuell.

Gamla Bilder från Hörby kommun.

Fjortonåriga Noel hade övertalat pappa Magnus att pröva lyckan som statist. Här hittar du undermenyer och register för att på ett enkelt sätt ta dig till de avdelningarna som du är. 4 cylindrar bensinmotor, sidventilare. Mopedum.

Följ mopedens utveckling under dess guldålder och gör en tidsresa från 1952 via högertrafikomläggningen till hippien och velourpappan. Fjortonåriga Noel hade övertalat pappa Magnus att pröva lyckan som statist. MOTOR. njae… Chevrolet Impala 1959. Motvikt och.