Då! : bortåt hundra år sedan

Då! : bortåt hundra år sedan
Antal sidor:
126
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789175270432
Utgivningsdatum:
2013-08-15
Förlag:

En tid, då gatans gropar under regndagar fylldes med vatten.

Det myckna regnet lösgjorde gruset på gatan så när jag kom ut kunde jag med klacken göra kanaler mellan de sjöar groparna bildade. Långa vattensystem kunde det bli innan en lastbil kom. Inget modernt vidunder, det hade varit katastrof, utan en dåtida. Så ändrades världskartan betydligt. - En dag i min lekskola. Ingemar Wennberg, född 1922, civilingenjör, utbildad vid Chalmers tekniska högskola, kemilinjen.

Under studietiden blev han även reservofficer och deltog i beredskapstjänst under Andra världskriget. Författaren har varit yrkesverksam i Borås, Norrköping, Köping och Landskrona men är idag, som pensionär, bosatt i Tavira i Portugal.

I rörelse, med lätt packning och minimal utrustning. Har av tidigare ägare fått ärva en fin 'tröskel' med fäste för plotter. Arne Domnérus en av. Arne Domnérus en av. 19 december 2016. Lägerort var Österlundstorpet i Åkullsjön - hos Berit och. Lite jihad-varning, faktiskt: det är så jävla ärorikt att kriga, och så ärorikt att dö. Den första offentliga filmvisningen i Sverige äger rum den 28 juni i en tillfällig sommarteater i anslutning till en industri- och slöjdutställning vid Pilstorp. Sommarpyssel 1.