Inte Helt Hundra

Inte Helt Hundra
Antal sidor:
128
Upplaga:
1
Författare:
ISBN:
9789176991626
Utgivningsdatum:
2016-10-01
Förlag:

Det här är en sammanställning av första året med Konstnärliga Tankar på plattformen Wordpress. Samtliga texter finns med i denna bok, sorterade i dikter, monologer och berättelser. Det är således olika handlingar som ryms här, inget löpande att tappa bort tråden med utan enbart en salig blandning av olika texter, vilka man har möjlighet att läsa i den ordning man själv behagar.

Beställ ett guldpaket. En riksdagsmajoritet (Alliansen +SD) röstade för att uppmana regeringen se över lagen och möjliggöra gårdsförsäljning av alkoholdrycker – om det inte hotar Systembolaget. I vårt land var till exempel en öppet aktiv HBQT-person kriminell för hundra år sedan; i dag kan han/hon 'komma ut' hur som haver. Även riktigt snyggt med det mörka golvet mot det vita. Här hakade vi i den sörmländska studion direkt på eftersom vi inte förstod vad som avsågs: – Va, va va, vadåååå ”numerärt försvagad ekonomi”, hur kan de skylla på ekonomin och kan en ekonomi som är något annat än numerär och bla bla bla …. Filmen visar en av de stora fördelarna med gashydrauliska fjädringen. Vapenamnestin: Polisen i Täby fick in hundra skjutvapen Här ser det inte helt fel ut att sjunka ner med en god bok. Människan har alltid strävat efter att själv få styra sitt liv och sina samhällen.

Du gamla, du fria är Sveriges nationalsång, skriven av Richard Dybeck 1844 i form av två strofer till en gammal folkmelodi. Tiff i TopGear testar kursstabiliteten hos XM med Hydractive-system.