Lotten (bok + ljudbok)

Lotten (bok + ljudbok)
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789188291202
Utgivningsdatum:
2016-01-15
Förlag:

Nu kan du köpa Bok + Ljudbok/CD i ett! Det är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på. Lotten är Kerstin L Hahns första bok för unga vuxna och vuxna. Med manuset vann Kerstin första pris i Vilja förlags manustävling, och juryn sa bland annat så här: "Välskrivet och spännande som sjutton med kampen om en miljonlott och slitningarna mellan Viggo och hans drumliga kompis."

Motivering: Jag kontrollerade tio slumpmässigt valda författare ur avsnittet årets böcker, och alla var svenskar En blogg om böcker och läsning och lärarlivet. Denna artikel anses ha ett svenskt perspektiv och bör skrivas om ur ett globalt perspektiv. Motivering: Jag kontrollerade tio slumpmässigt valda författare ur avsnittet årets böcker, och alla var svenskar En blogg om böcker och läsning och lärarlivet.

Denna artikel anses ha ett svenskt perspektiv och bör skrivas om ur ett globalt perspektiv. Denna artikel anses ha ett svenskt perspektiv och bör skrivas om ur ett globalt perspektiv. Denna artikel anses ha ett svenskt perspektiv och bör skrivas om ur ett globalt perspektiv. Motivering: Jag kontrollerade tio slumpmässigt valda författare ur avsnittet årets böcker, och alla var svenskar En blogg om böcker och läsning och lärarlivet. Motivering: Jag kontrollerade tio slumpmässigt valda författare ur avsnittet årets böcker, och alla var svenskar En blogg om böcker och läsning och lärarlivet.

Motivering: Jag kontrollerade tio slumpmässigt valda författare ur avsnittet årets böcker, och alla var svenskar En blogg om böcker och läsning och lärarlivet.