Ingenting är glömt

Ingenting är glömt
Antal sidor:
330
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789176910191
Utgivningsdatum:
2016-05-18
Förlag:

Linda Olsson (författaren till bl.a Nu vill jag sjunga dig milda sånger) skriver politisk blandvändarthriller tillsammans med Tom Sainsbury. En ung man hittas död på ett bibliotek i Auckland, Nya Zeeland. Polisen är övertygad om att det var självmord, men mannens nära vän misstänker mord. Den döde mannen, Brent skrev på ett bokmanus som nu är spårlöst försvunnet. Vilka farliga hemligheter döljer sig i det försvunna bokmanuset? Sam Hallberg, med ett förflutet som expert på terrorism, tar sig an fallet. Han leds allt djupare in i en korrumperad värld där inget är som han tror. Samtidigt misstänker affärsjournalisten Lynette Church att hon är en smutsig politisk verksamhet på spåret. INGENTING ÄR GLÖMT är första delen i den planerade Matakana-trilogin, av Linda Olsson och Thomas Sainsbury. "Spännande bladvändare som blandar tragedier och maktobalanser inom näringsliv, politik och media." - The New Zealand Herald

Jag sitter här med en fullproppad @#. 'Att överse med okunnighet är att ge den makt. Jag tänkte samma sak i början men inget vågat ingenting vunnit va.

Att leta igenom gamla lådor som av olika orsaker fallit i glömska, kan vara rena julafton. Målet är att alla bidrag för i Sverige onödig elproduktion avskaffas snarast. Vill du lämna större bidrag är det naturligtvis välkommet. Vill du lämna större bidrag är det naturligtvis välkommet. Målet är att alla bidrag för i Sverige onödig elproduktion avskaffas snarast. Inledningskapitel. 1 Inledning.