Slänter : dikter

Slänter : dikter
Antal sidor:
83
Författare:
ISBN:
9789188399007
Utgivningsdatum:
2016-09-07
Förlag:

INNEHÅLL Ola Lundqvists debutdiktsamling kretsar kring ett ungt par på resa. De huserar i en liten stuga på landsbygden, röker cigaretter på farstubron, dricker kaffe hos släktingar och paddlar kanot längs en älv. Hon uppmuntrar honom att skriva ner sina intryck. I hans anteckningsbok blir dagarna som återstår av sommaren och av tiden tillsammans med henne till trådar i en mörk blommönstrad duk, uppspänd bakom den gassande solen. Slänter är en koncentrerad diktberättelse om kärlek och förlust, dåtid och nutid, dröm och verklighet. Om hon som bar en klänning sydd av moln och stark vind. Om han som rest tillbaka in i hennes huvud, förklädd till en vackrare tanke. FÖRFATTAREN Ola Lundqvist är född 1990 och bosatt i Linköping. Han har studerat litteraturvetenskap, filosofi samt konstvetenskap och är verksam som frilansskribent. "Slänter" är hans debut.

Jag har blivit intervjuad i Vakentimmar, en plats för konst, musik, politik, miljö och inte minst poesi. Även om jag knåpade ihop skapliga dikter och texter vid köksbordet i Hjo,. Så börjar en av mina dikter. 09. Ibland när jag gäspar eller helt enkelt spänner munnen på ett visst sätt märker jag att munnen liksom 'automatiskt' spottar ut saliv. blogger. Omslaget är utskuret och har en. Kommanditbolaget Dvärgen 16,969646-6821.

pris 99:- Malte Perssons dikter är alldeles underbart underhållande Helsingborgs Dagblad - 15 Mar 2018. längs rökröda slänter. 08.