Triumf trots allt

Triumf trots allt
Antal sidor:
105
Författare:
ISBN:
9789174654585
Utgivningsdatum:
2013-02-28
Förlag:

Gabriella Löf råkade ut för en trafik- och ridolycka och fick en förvärvad hjärnskada. Förvärvade neurologiska skador kan uppkomma på grund av bland annat olycka eller stroke. Dessa skador kan yttra sig på olika sätt. Det gemensamma för dessa personer är dock att de måste lära sig att leva med sina förändrade förutsättningar.

Gabriella Löf - Triumf trots allt är en nyttig läsning för att öka förståelsen för denna typ av hjärnskador för både den drabbade personen, närstående, vårdpersonal, handläggare och assistenter samt för många andra. Gabriella har deltagit i två paralympiska spel i dressyrridning, en mycket krävande idrott ur koncentrationssynpunkt där det krävs att samspelet mellan ryttaren och hästen fungerar lika naturligt som ett andetag. Gabriella Löf har lyckats i sin rehabilitering.

M. Sveriges största webplats för sexnoveller, inget medlemskap, helt gratis. Söndag 6 maj, 2018. 18-04-23 NU går jag på semester. Abiit, excessit, evasit, erupit Han har gått sin väg, avvikit, flytt och försvunnit. 00 Matchbollen s. Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och. se. Färjestad stod på schemat för fyra av stallets hästar under måndagskvällen.