Möte med Lukas

Möte med Lukas
Antal sidor:
295
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789173154840
Utgivningsdatum:
2016-01-18
Förlag:

Möte med Lukas är upplagd på samma sätt som de tidigare två böckerna. Här visar Linda Alexandersson hur Lukasevangeliets författare lyfter fram hur Jesus konsekvent ställer sig på de fattigas sida, utmanar ledarskapet och gång på gång uppmanar till generositet, gästfrihet och gränsöverskridande gemenskap.

Här finns också mycket bakgrundsfakta om hur samhället såg ut på Jesu tid, för att vi bättre ska förstå i vilken kontext Jesus verkade. Till varje avsnitt finns reflektionsfrågor och fördjupningstexter. Boken fungerar både för enskild läsning och i grupp, och är ett bra underlag för bibelstudium och predikan.

Uppdragsgivare: Adobe. The Original Brushes of Edvard Munch. Hur går Socialdemokraternas nya restriktiva migrationspolitik ihop med att samtidigt bevilja uppehållstillstånd till tusentals unga män som fått nej på sina asylansökningar. De är gjorda efter modell av medeltida portar, … Nyhet. Nyhetsarkiv. Välkommen till Veckans speltips: Vecka: 18 Fotboll: Trav: Månda. Äntligen öppnar anmälan till Landslagetsfotbollsskola 2018. Svenska kyrkoårets texter för varje årgång på ett enkelt sätt S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. Läs mer Nio klasser från kommunen med totlat 131 elever ställde upp i den 10:e kommunfinalen i den rikstäckande schackfyrantävlingen. Välkommen att vara med i vad vi tror kommer bli vår bästa fotbollsskola någonsin. Svenska kyrkoårets texter för varje årgång på ett enkelt sätt S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige.