Klaustrofobi-cellskräck

Klaustrofobi-cellskräck
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789177479468
Utgivningsdatum:
2017-12-08
Förlag:

Självhypnos mot klaustrofobi Hypnoterapi, eller självhypnos, har visat sig vara effektivt när någon drabbats av klaustrofobi. Tanken bakom denna terapi är att hjälpa den drabbade att handskas med vissa symptom med hjälp av suggestioner och på det sättet förändra tankarna. För att bli av med oron/ångesten/paniken får du genom självhypnosen hjälp med att återta kontrollen i stället för att bli handlingsförlamad. Rädslan och paniken försvinner. Om du på ett medvetet plan kunde ha kontroll på din klaustrofobi, så hade detta inte längre varit något problem. Du hade då kunnat få bort dessa känslor, eller hur? Att du inte lyckats, måste bero på att allt detta finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det är där som förändringen måste ske - i ditt undermedvetna. Denna ljudbok lär dig att via ditt undermedvetna kontrollera symptom på klaustrofobi. I bästa fall blir du av med den för gott. Du får en kombination av musik och suggestioner för att minska ångesten. Theta-ljudvågor och isokroniska toner hjälper dig att hyper-mottaglig för de suggestioner som ges. Vid upprepad lyssning kommer du att märka att livet ljusnar och att du får en säkerhet som växer inifrån. Du kommer att se fram mot det okända med hälsosam optimism. Du kommer att känna dig lättad eftersom du befriat dig från onödig oro. Klaustrofobi dödar inte, även om det kan kännas fruktansvärt. Ge dig själv chansen att ta kontrollen och återfå livsglädjen.

Klaustrofobi Cellskräck 3 Demofobi Folksamlingar 4 Ailurofobi Katter 5 Entemofobi Insekter 6 Ofiofobi Ormar 7 Skotofobi Mörker 8 Dendrofobi Träd 9 Talassofobi Klaustrofobi. claustrophobia. Vad betyder klaustrofobi.

Tanken bakom denna terapi är att. Laddas ned direkt.

Pris: 147 kr. klaustrofobi´, cellskräck, intensiv, irrationell rädsla för att stängas inne. 8. han lider nämlingen av klaustrofobi, cellskräck, och det innebär att han inte tycker om små, slutna rum eller att vara inklämd i en stor grupp människor.