Åre offpist : en guide för hela berget

Åre offpist : en guide för hela berget
Antal sidor:
128
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789185581610
Utgivningsdatum:
2012-11-27
Förlag:

Det ökade intresset för åkning utanför pisterna märks tydligt på alla skidorter. Att åka utanför pistat område kan vara både roligt och farligt! Därför är det mycket viktigt att vara väl förberedd innan man ger sig ut i opistat område för att undvika olyckor. Men med sunt förnuft och rätt utrustning är det fantastiskt att åka skidor i Åre, både i och utanför pisten. För att få ut ännu mer av din Årevistelsen har drygt åttio mer eller mindre kända offpiståk sammanställts i denna bok. Vi tipsar om nya delar av Åreskutan du inte visste fanns! Här finns åk med olika svårhetsgrad samt information om var du hittar de bästa nedfarterna utifrån rådande väderförhållanden, för vädret kan skifta mycket snabbt på fjället. Om du inte tidigare har åkt skidor i Åre är denna bok ett perfekt hjälpmedel för att få upptäcka det som finns bortom pisten. Är du en van besökare kanske det kan vara kul och nyttigt med nya utmaningar och upplevelser. Du får även tips från några av Åres mer eller mindre kända profiler, om var de helst åker och hur en perfekt dag ser ut i deras ögon.

Freeride har testat en rad splitboards för att du som åkare ska få en uppfattning om vad som finns, vad som funkar och vad som floppar. För att åka Sadeln behöver man inte ta sig hela vägen upp på toppen, även om jag rekommenderar att göra det i alla fall en gång i klart väder. Arrangörer av skidresor Vill du helst boka din skidresa till Alperna, fjällen eller till Norge direkt hos en etablerad arrangör av skidresor. Freeride har testat en rad splitboards för att du som åkare ska få en uppfattning om vad som finns, vad som funkar och vad som floppar. För att åka Sadeln behöver man inte ta sig hela vägen upp på toppen, även om jag rekommenderar att göra det i alla fall en gång i klart väder. Arrangörer av skidresor Vill du helst boka din skidresa till Alperna, fjällen eller till Norge direkt hos en etablerad arrangör av skidresor.

För att åka Sadeln behöver man inte ta sig hela vägen upp på toppen, även om jag rekommenderar att göra det i alla fall en gång i klart väder. Freeride har testat en rad splitboards för att du som åkare ska få en uppfattning om vad som finns, vad som funkar och vad som floppar. Arrangörer av skidresor Vill du helst boka din skidresa till Alperna, fjällen eller till Norge direkt hos en etablerad arrangör av skidresor. Arrangörer av skidresor Vill du helst boka din skidresa till Alperna, fjällen eller till Norge direkt hos en etablerad arrangör av skidresor. Arrangörer av skidresor Vill du helst boka din skidresa till Alperna, fjällen eller till Norge direkt hos en etablerad arrangör av skidresor.