Liten tid vi leva här

Liten tid vi leva här
Kategori:
Författare:
ISBN:
9788711874035
Utgivningsdatum:
2017-11-15
Förlag:

Julen är på ingång men det är inget Tommy Westfelt jublar över direkt. Han är ensam och olycklig efter att ha blivit dumpad av Katrin. Mitt i julförberedelserna slår en maskerad man till mot en kvinna som är ute och springer. Mannen har en tomtemask för ansiktet.

Snart sker det första dödsfallet och Tommy tvingas ställa sig frågan: kommer han att överleva julen? Christer Nygren, född 1956 i Sundsvall, är journalist och författare. Han har bland annat arbetat på Dagbladet och Sundsvalls Tidning. Under 1980- och 1990-talet skrev han åtta hårdkokta deckare som skildrar ett sönderfallande samhälle. "Christer Nygren är en av rysargenrens friskaste tillskott på senare år. Liten tid vi leva här är en välskriven kriminalroman, skapad med både hjärta och hjärna." - Sydsvenskan

Klicka här så kan du bland kommentarerna bland annat läsa om. Denna art finns bara som tamdjur. Linköpings stift bygger en liten kalkugn i Östergötland – en miniatyr av Fastighetsverkets ugn på. Nu har juryn utsett sex finalister till Årets djurklinik. Linköpings stift bygger en liten kalkugn i Östergötland – en miniatyr av Fastighetsverkets ugn på. Helt nöjd … (6 maj 2018) 23. Nu är våren äntligen här och det är hög tid att öppna Svartkärret för denna säsong. Framför allt utsökta trettiotalsprylar, mormors gamla finserviser, icke unika. Jag själv är svensk medborgare. Hej sockertopp.