Jakten på den perfekta puben

Jakten på den perfekta puben
Antal sidor:
291
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789186215569
Utgivningsdatum:
2010-12-01
Förlag:

Kristina tittade på den perfekt v-formade ryggtavlan som cyklade framför och undrade hur den såg ut au naturel. Hon borde kanske snarare funderat över vad hon egentligen gjorde vinglandes i Cardiff mitt i natten. Men man ska ju leva i nuet, och detta var ett gyllene tillfälle att börja leva efter den devisen.

Efter att ha blivit utmobbad från sitt jobb emigrerade Kristina till Wales. Följ med på en underhållande jakt på varmvatten, drömyrket och en klassisk pub bland byråkrater, cirkusdirektörer, kolbaroner, kung Arthur och Jabba de Hutts vänsterhand. Kristina Svensson är skribent, hobbyfotograf och vetenskapsinspiratör som gillar god ale, snygga män och ett värdelöst vetande. Hon har bott i Wales i två omgångar, 1999-2000 och 2004. Jakten på den perfekta puben är en blandning av kåseri och reseberättelse.

Monster’s ball (2002) Regi: Marc Forster I en liten stad i den amerikanska södern har Buck, Hank och Sonny Grotowski i tre generationer arbetat som fångväktare på en anstalt för dödsdömda. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes. Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes. Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Jag har precis publicerat min första e-bok och medan jag har processen i färskt minne passar jag på och skriver ner de 7 steg jag gjorde (i den ordning jag borde gjort dem) till gagn för andra som ger sig i kast med samma sak … 98. Monster’s ball (2002) Regi: Marc Forster I en liten stad i den amerikanska södern har Buck, Hank och Sonny Grotowski i tre generationer arbetat som fångväktare på en anstalt för dödsdömda.

Jag har precis publicerat min första e-bok och medan jag har processen i färskt minne passar jag på och skriver ner de 7 steg jag gjorde (i den ordning jag borde gjort dem) till gagn för andra som ger sig i kast med samma sak … 98. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.