På andra sidan kärleken

På andra sidan kärleken
Antal sidor:
312
Författare:
ISBN:
9789187595844
Utgivningsdatum:
2018-06-01

Den blivande juristen Alexandra Pérard har ena foten i Stockholm och den andra i Wissant, en liten ort i norra Frankrike. Där finns allt hon egentligen behöver havet, hennes hus och hennes ungdomskärlek Marcel. Under en praktikperiod på en advokatbyrå i Stockholm träffar hon Magnus. Han är hennes chef, gift och tvåbarnspappa. Det blir början på ett förhållande fyllt av passion, kärlek och väntan. Ett förhållande som sårar och förgör, där hon ständigt är hans andrahandsval. Hon hoppas och väntar under lång tid, men hur länge orkar hon vänta? Recension BTJ-häftet nr 22,2017 Lektör Britt-Marie Bengtsson: Första veckan på advokatbyrån i Stockholm dit Alexandra just har kommit för att göra sin praktik slår passionen och kärleken till med full kraft då hon möter Magnus Göransson, en gift småbarnspappa.

Hon som tycker sig ha ett perfekt och lugnt liv då hon tillbringar mycket tid i huset hon har i den nordfranska småstaden Wissant och där också ungdomskärleken Marcel bor och arbetar och som hon alltid har trott sig ha en framtid med. Nu ställs allting på ända samtidigt som hon inte kann släppa passionen till Magnus som känner den lika starkt. Hur kann man älska en människa som också älskar en annan? Kommer hon någonsin att bli den enda - Och vad sker med känslorna hon har för Marcel? Berättelsen har bra driv, trovärdiga personskildringar och fint mejslade miljöbeskrivningar. En fin debut. Svenskaboecker.com skriver: Svensk feelgood i klass med Jojo Moyes. Lindas debutroman är en bladvändare och det är svårt att sluta att läsa. Karaktärerna är mycket starka och miljöerna som Alexandra vistas i känns väldigt nära och verkliga. När man får lust att vistas på en plats som beskrivs i boken för att den känns så verklig, då tycker jag att man har lyckats. Jag skulle gärna vilja besöka Wissant och bo i det huset som Alexandra bor i, det verkar så mysigt. Betyg 4/5 . Brabocker_books skriver: "Boken är välskriven och känslosam. En mycket bra debut. En bok som väcker många känslor och tankar, perfekt att diskutera i en bokklubb eller liknande."

Uppdaterad 2015-04-13: På hemsidan har vi många detaljkartor som visar var torpen och annat ligger. De kan och kommer att använda alla verktyg som. Boxen innehåller 33 originalskivor, samtliga singlar, samlingsalbumsspår, outtakes, alternativa. Vinguiden hjälper dig att hitta rätt bland alla viner på Systembolaget. Vi gör information tillgänglig oavsett målgruppens språk, kultur, utbildning eller andra förkunskaper. Numrerad box i 3000 ex. Du kan redan nu förhandsboka din tidning om Shamballa som kommer i slutet på juni. Efter kriget flyttade Joyce till Paris, där hans kontakter med bland andra vännen Ezra Pound och förläggaren Sylvia Beach på Shakespeare and Company skulle. Ytterligare ett tecken på ett eskalerande avfall i kristenheten.