Kvinnan i sanden

Kvinnan i sanden
Upplaga:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789113066219
Utgivningsdatum:
2015-01-26
Förlag:

En insektssamlare försvinner spårlöst och dödförklaras sju år senare. I själva verket lever han fortfarande i en liten by vid havet. Folket som bor där för en desperat kamp för överlevnad och håller insektssamlaren fången i en sandgrop tillsammans med en kvinna.

Varje dag tvingas de skyffla undan sand för att skydda byn från att dränkas - och hela tiden när mannen en dröm om att en dag kunna fly. Kobo Abes modernistiska mästerverk är en tydlig föregångare till Haruki Murakami och hans blandning av surrealism och realism. Nu presenteras Kvinnan i sanden i Norstedts klassikerserie med ett nyskrivet förord av Inger Edelfeldt. "Nu när jag fått Nobelpriset hoppas jag att åter få fler läsare.

Det är mycket värdefullt för mig, även om jag menar att det skulle ha mottagits av Kobo Abe." Kenzaburo Oe

Kommissarie Montalbano är en italiensk TV-serie baserad på Andrea Camilleris kriminalromaner. Inget våld, bara mjuka handlingar mellan den äldre och den vena kvinnan. Det var vid 22-tiden under fredagskvällen som polis och räddningstjänst kallades till Sanden i Boden. Serien regisserades av Alberto Sironi och hade premiär den 6 maj 1999. Även en överblick över thriller film som genre. Det är det största stöd något riksdagsparti har i. ex. Finns det något som ett exakt.