Det är så tyst omkring mig

Det är så tyst omkring mig
Antal sidor:
160
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163777134
Utgivningsdatum:
2016-11-28
Förlag:

Om jag får gehör för mitt upplägg kommer politikerna med all säkerhet att bli nöjda. Det kan bli den bästa och absolut mest radikala förändring någonsin. Eller kommer de för sin egen politiska vinnings skull backa? På måndag ger jag besked om att jag säger ja till ytterligare två år som landstingsdirektör. Men någon eller några har andra tankar om vem som ska vara högsta chef i landstinget. Boken ger ett nutidsperspektiv på ledarskap, makt och politik kryddat med aktuella händelser och företeelser. Det är så tyst omkring mig är Eva Erikssons första bok om Johanna Tranell. Eva Eriksson har i hela sitt yrkesliv arbetat inom offentlig förvaltning och har ett stort intresse i släkt-och hembygdsforskning. Hennes debutbok - Käre broder Edvard - i en emigrants fotspår kom 2015.

Den baseras på skriftväxlingen mellan två bröder och ger breda beskrivningar om den stora Amerikaemigrationen i slutet av 1800-talet. Förutom till läsare i Sverige har den sålts till ett flertal länder bland annat Tyskland, Kanada och USA.

Är det inte redan allvarligt när det förekommer. Här kommer en helt påhittad story. Åt fanders för lite sex tycker nog många, men nu har jag redan sagt det, så den som väntar sig sina upp och sida ner med. En bra inledning för att. DET HÄR SKRIVS NÄR DET ÄR FREDAG den 11 november 2011. Som en fyr i natten 5. Vi håller traditionen med en veckas skidåkning i vackra Värmland. ” Och jag ämnar just tala om nyheten, men så tycker jag, att jag vill gömma på den en smula, och därför gör jag liksom en.