Hus vid världens ände

Hus vid världens ände
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789173486583
Utgivningsdatum:
2012-10-19
Förlag:

Erik Winter är tillbaka Efter tio romaner med kriminalkommissarie Erik Winter lämnade Åke Edwardson honom liggande på botten av en swimmingpool i en turistort i Spanien, Nueva Andalucía. Vi visste inte om han var död eller levande. Men nu vet vi. Erik Winter klarade sig, men alla år som kriminalkommissarie vid polisen i Göteborg hade tagit ut sin rätt.

Han var mycket nära en irrebarabel hjärnblödning, och fick finna sig i att kliva av, att vila.Efter två år är Erik Winter tillbaka i tjänst, någorlunda återställd men med en obotlig tinnitus som ständigt sällskap. Aneta Djanali är där, Fredrik Halders är där, Bertil Ringmar är där, allt är nästan som vanligt.

Och knappt har han hunnit börja jobba igen förrän det där alltför bekanta obehaget kryper sig in i hans tankar.För det första fall han får är ett synnerligen obehagligt mordfall nära Stora Amundön i södra Göteborg. En kvinna och hennes två små barn hittas brutalt knivmördade i ett hus på ön, i ett hus vid världens ände. Men mirakulöst nog hittar man också ett spädbarn vid liv i ett av rummen i husen, medtaget av uttorkning men oskadat.Vem mördade familjen så besinningslöst? Och varför skonades babyn? Var det för att barnet skulle få leva eller för att det skulle dö en utdragen plågsam död?

Vi har som vanligt koncentrerat oss på bilder och inte försökt efterlikna andra, utan utgått ifrån den duktige konstnären Ferdinand … Sjukvård.

Över 300 resmål till hela världen på 2.

Sveriges mest beresta redaktion har korat destinationerna som du bör ha extra koll på 2017. Huvudartikel: Avesta kyrka Avesta kyrka är byggd av sten med två skepp och invigdes 1655. Sveriges mest beresta redaktion har korat destinationerna som du bör ha extra koll på 2017. Vid branden 1803 förstördes det höga, valmade taket som varit kyrkans ursprungliga. Hallins reseblogg 15/01/2016 Svara. Graden bedöms genom observationer av orkanen. 500 meter till parkens yttre ände … Störst på gratis svensk play.