Demonernas hämnd

Demonernas hämnd
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789198308020
Utgivningsdatum:
2016-03-17

"Demonernas hämnd" är den sista boken i den sagolikt spännande svenska fantasyserien De dödas rike. Demonen Guishen, som länge velat ha skogsrået Lin på sin sida, har nu rustat en armé som för gott ska förgöra det som står i hans väg.

Det har blivit dags för den slutliga striden. Lins unika kraft har tagits till en ny nivå och nu har hon modet att själv mäta sin styrka mot demonerna - men räcker det till för att rädda alla? De fängslande äventyren i serien "De dödas rike", med såväl nordiska som östasiatiska influenser, är skrivna av Sofia Bergting. Böckerna är lättlästa och rikt illustrerade med Peter Bergtings vackra och kontrastrika bilder. Historien löper i kronologisk ordning men böckerna kan även läsas fristående. Läs också de andra delarna i serien: "Övergiven värld", "Havsdemonerna", "Fasornas port", "Dödens drottning", "Åter till Urskogen" samt kika in på www.dedodasrike.se

Vilken av filmstreamingtjänsterna har egentligen bäst utbud.

Vilken av filmstreamingtjänsterna har egentligen bäst utbud. Jag har tidigare gått igenom hur det ser ut för nya filmer samt förklarat kort varför. Vilken av filmstreamingtjänsterna har egentligen bäst utbud. Jag har tidigare gått igenom hur det ser ut för nya filmer samt förklarat kort varför. Vilken av filmstreamingtjänsterna har egentligen bäst utbud.

Vilken av filmstreamingtjänsterna har egentligen bäst utbud. Jag har tidigare gått igenom hur det ser ut för nya filmer samt förklarat kort varför. Jag har tidigare gått igenom hur det ser ut för nya filmer samt förklarat kort varför. Vilken av filmstreamingtjänsterna har egentligen bäst utbud.