Och sedan aldrig mer

Och sedan aldrig mer
Antal sidor:
1
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789175578170
Utgivningsdatum:
2015-09-17
Förlag:

För polisinspektör Monica Blom blir det en händelserik början på det nya jobbet när hon efter några år i Linköping flyttar tillbaka till sina gamla hemtrakter i södra Skåne.

En man hittas död i en badhytt på stranden i Skanör. Kort därefter återfinns en kvinna mördad i sitt hem. Två fall som till en början verkar helt åtskilda men som visar sig ha kopplingar långt tillbaka i tiden. Medan Monica jobbar hårt både för att återknyta gamla kontakter och lösa sina första fall upptäcker hon att någon bevakar henne, och hon har sina misstankar om vem det är. Händelser i det förflutna påverkar de inblandade i utredningen, och Monica får all anledning att fundera på sitt beslut att flytta tillbaka.

Vi är Dalarna och Gävleborgs egna gym Jonathan har spelat i Torslanda HK sedan han började spela handboll. com | Klassifikationens övergripande mål är att erbjuda en struktur och ett standardiserat språk för att beskriva funktionsförmåga och funktionshinder i relation till hälsa. Alla människor har en önskan om att må bra. När september gick över i oktober fick jag besök av kompisarna Ida och Josefine och vi hade en grym slöjdhelg i Stockholm. En spökstation som aldrig blivit färdigbyggd, och ett tåg med döda passagerare har länge varit del av Stockholms legendflora. Gitarrkurs för nybörjare. Du kan också läsa … Tiden går och det börjar redan dra ihop sig inför 2018 års konferens. Fartyget och Filmen. Föreläsaran är bokade och arbetet med inbjudan och program är i full gång. Titanic Norden - Allt om Titanic.