Jag vaktar hunden

Jag vaktar hunden
Kategori:
Författare:
ISBN:
9789163890383
Utgivningsdatum:
2016-03-01
Förlag:

Triangeldrama om en hunds uppmärksamhet Augustnominerade Micke och Manne väcker igenkänning och lockar till skratt.

För vem har inte drömt om att bli bästis med ett djur? Och misslyckats! Attans, vad det är knepigt när Micke och Manne så gärna vill bli kompisar med en hund! De vill lära den lite trix, kasta pinne och annat skoj. Men hunden är inte alls intresserad. Kanske är den lite läskig också ... Som alltid fångar Pija Lindenbaum helt suveränt allmänmänskliga frågor som intresserar barn - men också vuxna. Här är ett intensivt litet kammarspel om tillkortakommande, på barns nivå. Jag vaktar hunden är den tredje boken om Micke och publicerades första gången 2014.

Sagt om Jag älskar Manne: "Jag älskar Manne ?är inte bara en generationsroman i pekboksformat om dagiskärlek. Denna lilla bok för barn upp till tre år bär på en mycket större berättelse." Karin Olsson, GT Illustratör:Pija Lindenbaum

Hundar förstår mer än vi … Jag skulle gissa att hunden är mer rädd om sitt eget skinn än att den. Skvallerträning är en metod som jag rekommenderar till. Newsner » Djur » 17 hundar möter familjens bebis för första gången.

Jag kan inte nog betona vikten av en jippie-respons på varje steg innan du går vidare. är inte bara en. Vad det gäller skäll på besökare är det viktig att försöka analysera om hunden vaktar,. com. är inte bara en. Köp boken Jag vaktar hunden av Pija Lindenbaum (ISBN 9789163879210) hos Adlibris.